Трайно обезкосмяване

SHR tехнологията, пожънала шеметен успех!
Системата комбинира лазерна технология и предимствата на пулсовата светлина за постигане на практически безболезнено премахване на нежеланото окосмяване.

SHR представлява революция в трайното обезкосмяване. Процедурата е по-приятна, отколкото с конвенционалните системи и кожата ви е по-добре защитена!

Лазерна и ipl технология, в сравнение с shr

Традиционните лазерни или ipl технологии използват кратки импулси на около 2-300 милисекунди, прилагащи огромно количество енергия (12-120 joule) на един квадратен сантиметър. Енергията се транспортира до корена на косъма, чрез меланина, където се произвежда топлина от 65-72° по целзий. Енергия достига до основата на космения фоликул единствено чрез меланина. Но кожата и червените кръвни клетки имат подобен коефициент на поглъщане, като меланин, и следователно също усвояват високите нива на енергия, произведени от лазерните и ipl технологии.

Конвенционалните технологии, различни от shr , просто пренасят енергията чрез меланина до космения фоликул. Shr технологията, от друга страна, използва меланина като проводник само частично (50%), и внимателно пренася енергията през кожата и чрез меланина достига до космените фоликули. Изследванията показват, че по-бавния, но по-дълъг процес на нагряване е значително по-ефективен за трайно обезкосмяване отколкото високите и кратки нива на енергия. Следователно, при shr технологията енергията е преминала през тъканта няколко пъти с ниска концентрация на енергия, но голяма честота на повторения (до 10hz, т.Е. 10 пъти в секунда).

Как работи shr?

Shr е революционен подход, основаващ се на доставянето на големи количества енергия, но с нисък интензитет. По този начин космения фоликул се нагрява до нужната степен, но без болка! Някои клиенти го сравняват с масаж с топъл камък.

Подходяща ли е shr епилацията за всички типове кожа?

Shr епилацията е подходяща за всички типове кожа, дори и за кожа със загар. За разлика от традиционните лазерни и ipl технологии, shr епилацията може да се прави през цялата година, без да се налага да се предпазвате от слънцето.

Колко процедури са нужни?

Това зависи от няколко фактора: плътните косми се повлияват по-добре от тънките, а тъмните по-бързо от светлите. С шест процедури с лазер при тъмни плътни косми може да се постигне 80 до 90% редукция на окосмяването. Краката са един пример за зона с плътни и тъмни косми. Бикини зоната, при която окосмяването се състои от тъмни плътни косми може да реагира при 6 процедури с повече от 90% редукция. При по-светлите и тънки косми по бикини зоната може да има само 70% редукция след 6 процедури. При подмишници, гърди и предмишници обикновено се постига 85-95% редукция с 6 процедури, но мъжкият гръб и женското лице е възможно да изискват допълнителни процедури. Най-добрият начин да разберете средно колко процедури лазерна епилация ще са нужни за вас, е да се срещнете лично със специалист от нашия център. Свържете се с нас по телефона още днес, за да си запишете час за безплатна консултация.